Concert

Wildbirds & Peacedrums

Presentant el seu disc 'Rivers'

Wildbirds & Peacedrums

Bateria i veus portats a l’exaltació extrema, música en versió nua i primitiva. El duo suec Wildbirds & Peacedrums presenta en directe Rivers, el seu fascinant i hipnotitzador tercer àlbum.

En diversos intents de catalogar la seva música l’han etiquetada com a blues escandinau, soul eteri o pop hipnòtic experimental, però l’evocadora, subtil i alhora aborronadora veu de Mariam juntament amb les percussions d’Andreas, repletes d’originalitat, detalls, emoció i improvisació, formen el conjunt perfecte per facturar cançons senzillament emocionants.

Wildbirds es caracteritzen per prioritzar en la seva música l’instint, les emocions crues i la puresa d’expressió sobre la perfecció. Totes les cançons del nou disc van ser enregistrades i mesclades a Rykjavik (Islàndia), una gravació de només una setmana per intentar retenir un esperit intencionadament espontani, com un concert en directe.

Aquest estrany, buit i humit país va resultar perfecte per a la nostra música”, explica Mariam sobre la gravació a Islàndia, “tal com esperàvem, les emocions són més subtils i fosques. I volíem d’alguna forma capturar aquestes emocions i transformar-les en cançons”.

19 de maig a les 21:30 h.
Teatre Lloseta, Mallorca
Preu: 12 €

Comprar entrades »
* Inclòs a l’abonament “Teatre Lloseta”

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!