Concert

Él mató a un policía motorizado

+ Beach Beach + Antiga DJ's

El mato a un policia motorizado

Él mató a un policia motorizado, aquesta quadrilla de Ciutat de la Plata, Argentina, trepitjaran l’Alternatilla tot just després de passar pel Primavera Sound 2011, on repeteixen la posició d’honor que aconseguiren l’any passat quan varen deixar una de les millors vibracions del festival de Barcelona. Ara vénen a l’illa a convèncer a la resta de públic mallorquí amb el seu rock que tant mira cap a Guided By Voices com a The Velvet Underground o a Los Planetas.

Si encara no els coneixes, mai és tard per descobrir la força d’un directe que des de fa anys alimenta el rock independent argentí amb cançons que sobretot tenen melodia i a les quals és fàcil d’enganxar-s’hi.

Beach Beach -Pau, Tomeu i Gabri- no necessiten ni presentació. O, si aquest món giràs d’una altra manera, no en necessitarien perquè sense cap dubte és una de les millors bandes -amb un dels millors directes- de Balears. Amb un recent set polzades que ja s’ha esgotat ni més ni menys que al Japó i que la prestigiosa Rough Trade de Londres ven com a xurros. Tres nervis amb projectes paral·lels com Shenobi, Extraperlo, Capitán o Der Ventilator. I ja estrenen noves cançons que engreixen el seu repertori; fins i tot algunes en català.

2 de juny a les 21:30 h.
Teatre Lloseta, Mallorca
Preu: 8 €

Comprar entrades »
* Inclòs a l’abonament “Teatre Lloseta”

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!