Concert

The Lloyd Cole Small Ensemble

Presentant el seu nou disc 'Broken Record'

Lloyd Cole

La tornada, després de diversos anys de silenci discogràfic de Lloyd Cole, del músic britànic, ara establert als Estats Units, un dels compositors més admirats i respectats del pop rock des que publiqués el 1986 “Rattlesnakes” amb The Commotions, la famosa banda que va liderar fins que decidí continuar amb la seva carrera en solitari.

Mag del pop rock clàssic i la malenconia, Lloyd Cole arriba a Mallorca amb un nou disc, Broken Record, un disc solemne i elegant adornat amb cançons sinceres i emotives que, lluny de sonar ranci, exerceix de referent de plena actualitat i no defrauda els seus fidels seguidors alhora que enganxa nou públic.

Fa més d’un any, després de gairebé una dècada d’un exili autoimpost com a cantant folk, Lloyd Cole va començar a trobar a faltar el seu passat com a músic de rock. Durant la primera dècada d’aquest segle va passar la major part del temps treballant només a l’estudi i actuant en solitari. Però va començar a escriure noves cançons que demandaven ritme i enregistrar amb una nova banda. Així que per fer el seu nou àlbum, Broken Record, va reunir una excel·lent banda de músics amb els que volia col·laborar.

Músic d’enorme talent, veterà i incansable, Cole i la seva Small Ensemble transiten els camps del pop i el folk amb el pas ferm i segur de qui coneix l’ofici de compositor de cançons.

En el seu concert del Teatre Principal presentarà no solament les cançons del seu nou treball sinó també una extensa selecció dels millors temes de la seva llarga carrera, incloent els seus èxits més coneguts.

  • Lloyd Cole: veu, guitarra, banjo
  • Mark Schwaber: guitarra, mandolina
  • Matt Cullen: guitarra, banjo

Teatre Principal de Palma
24 d’abril a les 21 h.
Preu: 18-22 €

Venda d’entrades a ServiCaixa i taquilles del Teatre Principal

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!