Concert

Shannon Wright

Presentant el seu disc 'Secret Blood'

Shannon Wright

Originària d’Atlanta, Shannon Wright, ex-líder de Crowsdell, va començar a ser coneguda pels seus directes sobrecarregats d’emoció amb peces de folk i rock desenfrenat. Per aquest motiu Shannon va fer de telonera de Calexico a Europa i també va ser seleccionada per Sleater-Kinney i Nick Cave per obrir algunes dates de les seves gires pels Estats Units.

Però l’udol vocal característic de Shannon i la seva paleta com a multiinstrumentista també s’han fet notar des que va editar el seu primer disc en solitari fins a la seva col·laboració discogràfica amb l’artista francès Yann Tiersen. Després de més de deu anys de carrera, aquesta tímida i emotiva dona s’ha fet mereixedora d’una impecable reputació que no ha estat ignorada per la premsa especialitzada, que ja ha deixat de comparar-la amb artistes com PJ Harvey o Björk.

En els seus últims discos ens ofereix cançons que sorprenen per la seva riquesa i la seva precisió, composicions madures com la seva veu, amb un gran protagonisme del piano i d’influències de caire centreeuropeu que contrasten perfectament amb els seus orígens en el rock independent americà.

Shannon no es preocupa pels que intenten etiquetar-la, Secret Blood, el seu novè i últim àlbum, és una promesa de llibertat, la premissa més important de la seva carrera.

Teatre Lloseta, Mallorca
3 de maig a les 21:30 h.
Preu: 12 € *

Comprar entrades »
* Inclòs a l’abonament “Teatre Lloseta”

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!