Concert

Maika Makovski

Maika Makovski

Hi ha artistes que s’expressen en un idioma construït a partir del de tots els seus predecessors. hi ha discs que condensen l’aroma dels clàssics. hi ha música que conté totes les músiques. Així és Maika Makovski, l’artista, el seu disc i la seva música. Maika, mallorquina amb sang andalusa i macedònia que ha viscut a Nova York i sempre torna a Barcelona, presenta el seu tercer treball enregistrat i produït per John Parish a Bristol i Bath.

Maika és una dona que compon, canta, toca la guitarra i el piano, una al·lota amb caràcter que fa cançons tal com s’haurien de fer totes: amb passió i intensitat. Maika s’ha alimentat de música. I, pel que conta, sempre li ha agradat menjar de tot. Igualment cita als Stooges, els Damned, The Cramps o els Dead Moon que parla del Son house, de l’Skip James i d’altres clàssics del blues del Delta; o es confessa seguidora de Prince, Neil Young, Ike & Tina Turner o Serge Gainsbourg.

Maika ha trobat el destí d’un viatge que va començar guanyant el Festival de Pop Rock de Palma amb 15 anys. Fent petjades amb botes de punta d’acer punk al seu primer disc, Kradiaw (2005), i amb sabates de ballarina a Kraj So Kóferot (2007). Reunint els millors companys de travessia possibles (David Martínez a la bateria, Juan Carlos Luque al baix i la percussió i Oskar Benas a la guitarra, el banjo i els cors) i conquerint amb ells escenaris de tot el món. Maika Makovski ha destil·lat la seva essència i, amb ella, la de tota la bona música. Per això ha anomenat el seu nou disc amb l’única definició possible: Maika Makovski.

5 de maig a les 21:30 h.
Teatre Lloseta, Mallorca
Preu: 12 €

Comprar entrades »
* Inclòs a l’abonament “Teatre Lloseta”

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!