Concerts

Pau Riba i Mu

Electròccid Àccid Dioptria Xou

Pau Riba i Mu

Amb Electròccid Àccid Dioptria Xou, Pau Riba torna a proposar, després d’uns quans anys, una posada en escena totalment electrificada i 100% rockera.

Amb els Mu (part dels components del grup de música experimental Matavacas, potser els més “heavys”, i més tard de Gàrgola) s’ens ofereix de nou una revisió de temes emblemàtics, els que aparèixen als discos Electròccid Àccid Alquimístic Xoc i l’aclamat Dioptria.

No obstant el que sobta en aquest espectacle és el caire radical i hard-rocker que aquesta salvatge formació li ha donat a aquests clàssics del rock a Catalunya. El que anirà evolucionant d’aquesta proposa es completament imprevisible.

  • Pau Riba, veu i guitarra elèctrica
  • Zaca, guitarra elèctrica
  • Bet Gàrgola, baix elèctric
  • Antonio Puertas, bateria electrònica.

18 d’abril a les 21 h.
Teatre de Capdepera, Mallorca
Preu: 10 €

19 d’abril a les 21 h.
Teatre Principal, Palma
Preu: 14 € (venda d’entrades a ServiCaixa)

23 d’abril a les 20:30 h.
Auditori de Porreres, Mallorca
Preu: 10 € (venda d’entrades a taquilla)

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!