Taller

Entrenament actoral davant la càmera

Amb Virginia García-Salmones i Pablo Silberschmidt

Entrenament actoral

Els laboratoris d’interpretació davant la càmera són una oportunitat per a tots aquells actors que es vulguin reciclar o vulguin entrenar davant la càmera.

De manera pràctica cada actor anirà trobant la manera d’interpretar davant la càmera retrobant els seus propis recursos per treballar les diferents emocions i comprovant el resultat a la càmera.

D’altra banda també s’entrena Perifèria de l’actor que té a veure amb tot allò que s’ha relacionat amb l’actor que no sigui interpretar: autoestima, concentració, memòria, imaginació, creativitat i presència.

En definitiva: un laboratori actoral complet per aproximar-se seriosament i conscientment a la càmera. De forma lúdica i alhora profunda, s’aborden els desafiaments que per a l’actor suposa l’enfrontar-se amb la mirada de la càmera i aconseguir estar present mentre interpreta. Practicant fer-ho des de la veritat. Amb exercicis per enfortir els aspectes relacionats amb l’autoestima actoral posada permanentment a prova en els càstings.

Pablo Silberschmidt

Pablo és director, productor i actor. ha escrit, dirigit, protagonitzat i produït curtmetratges, espots publicitaris i diverses peces de videoart. Estudia Ciències de la Comunicació a l’Universitat de Buenos Aires i des de l’any 2000 viu a Barcelona. Amb la seva pròpia companyia de Mim, Clown i Teatre Gestual ha actuat a festivals d’Europa i Espanya. A l’actualitat imparteix cursos d’entrenament actoral, creativitat i dirigeix diversos projectes audiovisuals.

Virginia García-Salmones

Virginia és terapeuta d’actors i artistes i coach d’actors. Artista multidisciplinari, és Llicenciada en història Medieval i Terapeuta a Constel·lacions Familiars i Teràpia simbòlica. ha desenvolupat la seva trajectòria artística en diferents camps, com a escriptora de novel·la i poesia i guionista, com videoartista, performer, actriu i clown. Amb la seva pròpia companyia de Mim, Clown i Teatre Gestual ha actuat a festivals d’Europa i Espanya. A l’actualitat imparteix cursos d’entrenament actoral, creativitat i continua creant com a guionista, videoartista i terapeuta.

16 i 17 d’abril (intensiu)
Teatre Lloseta, Mallorca

Inscripcions:
tallers@alternatilla.com

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!