Guillamino a la classe de les girafes

Creació electrònica participativa en temps real

Guillamino

Una experiència de creació electrònica participativa en temps real. Un espectacle interactiu dedicat a nens d’entre 6 i 12 anys.

Aquest taller per a nens ens porta des del primer beat fins a la peça musical acabada. I sempre amb la complicitat i la interacció del públic més jove. Un primer punt de contacte perquè els nens descobreixin i s’interessin per la creació musical a través de l’electrònica.

Després de triomfar al darrer ‘Festival Sónar Kids’ de Barcelona, on nens de quatre ciutats catalanes interactuaren musicalment en temps real, no hi ha cap dubte que els més jovenets poden gaudir amb aquesta experiència musical, sempre a un volum adequat per a la seva oïda.

El professor: Guillamino

Guillamino és un dels artistes més reconeguts de l’escena electrònica de Barcelona. ha tocat a festivals de talla mundial, des del ‘South By Southwest d’Austin’ (Texas) fins al ‘Sónar’, passant per països com el Japó, França, Alemanya, Regne Unit o Xile. Recentment ha publicat Whip Gymnastix, que va presentar de la mà del ‘Sónar’ a Girona, Reus i Barcelona.

21 de maig a les 12 h.
Teatre Lloseta, Mallorca
Gratuït

Inscripcions:
tallers@alternatilla.com

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!