Parlam?

Conferències-Tallers

Parlam

Una sèrie de xerrades, trobades entre artistes i públic, especialment dirigit a joves i escolars.

A través d’aquestes xerrades els artistes, tots ells participants al Festival Alternatilla, podran compartir les seves experiències amb el públic. Parlaran de com s’enfronten al procés de creació artísitica; com es traslladen les seves idees a, per exemple, una pel·lícula, una exposició o una cançó; com viuen les reaccions que obtenen del seu públic; com es relacionen amb la indústria i els mitjans de comunicació; i en el cas dels músics, també les seves experiències a l’hora expressar la seva música en el seu idioma natal, sobretot en aquells llocs on no es parla.

L’interrogant del títol d’aquest cicle –Parlam?– significa la convidada a participar, no volem que la xerrada sigui unidireccional d’orador a oient, sinó que s’ha d’establir una conversa. Es tracta d’obrir un camí de comunicació, establir un diàleg amb els al·lots, incitant a la seva participació, que demanin i opinin.

Converses en to informal i agradable però sense restar importància al valor de la paraula i el diàleg. Parlant s’entén la gent i amb aquestes xerrades el públic jove podrà entendre millor el món que envolta la vida i activitat dels artistes.

Més informació pròximament.

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!