Presentació del llibre

99 Photographs: An Iconography of Chance

Tav Falco

Tav Falco

99 Fotografies: Una Iconografia de l’Atzar, una col·lecció d’imatges capturades per Tav Falco a Memphis, Arkansas, Mississippi i Louisiana.

Artista de culte, músic fundador dels mítics Panther Burns, cineasta i performer, Tav Falco ens descobreix amb aquest llibre la seva faceta menys coneguda, la de fotògraf.

“Mirar aquestes fotos és anar-se’n ben lluny, al Memphis de fa mes de 35 anys. La calor d’aquell so ens arriba visible. La humilitat del seu aire meridional ho impregna tot. Veiem cotxes vells polsegosos de tant de camí, cases, magatzems, bars, perruqueries, cartells publicitaris i fins i tot trens. … El meu amic Tav és músic. Va créixer a Arkansas, avui viu a Viena. És un home elegant i educat. Un dandi pelegrí.”
“…Tav té un univers propi molt especial i tot el que fa ho impregna de la seva extrema sensibilitat. Aquestes imatges ho corroboren, hi ha en elles una malenconia que viu al seu interior i que es manifesta sempre a la seva obra”. —Alberto García-Alix

“Aquestes fotografies no tenen la intenció de provocar l’espectador, sinó més aviat de convidar-lo a un singular i excepcional viatge. Mostrant aquestes imatges, ofereixo a l’espectador, al curiós, a l’inquisitiu, al flâneur, a l’investigador, potser fins i tot a l’enamorat de l’art, un acostament cap a la meva intimitat”. —Tav Falco

Més informació pròximament.

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!