Canvi de localització: el concert de Jay-Jay Johanson serà a Pollença

Claustre de Sant Domingo, Pollença

El concert de Jay-Jay Johanson inclòs dins el programa del Festival Alternatilla 2011 i inicialment anunciat per dijous 28 de abril al Teatre Lloseta, canvia de localització. Es celebrarà el mateix 28 d’abril, però en el Claustre de Sant Domingo de Pollença a les 22:00 h.

Si ja havies comprat entrades per a aquest concert, hauràs rebut un missatge a través del correu electrònic en el que t’informam d’aquest canvi i et donam l’oportunitat de tornar l’import de les entrades, en cas que ens ho sol·licitis.

Els detalls de l’actuació, queden per tant així:

Concert: Jay-Jay Johanson
Dia: Dijous 28 d’abril, 2011
Lloc: Claustre de Sant Domingo, Pollença
Hora: 22:00 / Preu: 18 eur (anticipada), 22 eur (taquilla)
Comprar entrades »

Fotos del festival

El Festival Multidisciplinar Alternatilla és una iniciativa de l’Associació Cultural Alternatilla amb la producció de Fona Artists i el patrocini del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Col·laboren els ajuntaments de: Alcúdia, Capdepera, Lloseta, Petra, Sa Pobla, Pollença i Porreres, i el Teatre Principal de Palma, Teatre Xesc Forteza, Teatre Catalina Valls, Teatre Lloseta, Teatre de Capdepera, Auditori de Porreres, Sa Congregació, Noor, Epson i Cofuc.

Endolla-t’hi!